Frihed til at vælge

Som medlem af HFAF får du tv og internet leveret til yderst konkurrencedygtige priser.

HFAF har indgået en administrationsaftale med Stofa, og har ligeledes valgt at samarbejde med Stofa omkring alle tekniske og praktiske anliggender.

Stofa står således for udbygning, service og vedligehold af vores tekniske anlæg. Selve kabelanlægget i vores dækningsområde er stadig ejet fuldt ud af antennefor­eningen.

HFAF tilbyder tre standard tv-pakker. Indholdet i disse 3 pakker kan ses her.

 

TAG TV-PAKKEN MED PÅ FERIE

HFAF’s medlemmer har mulighed for at tage den hjemlige tv-pakke med på rejse eller ferie i EU. Du skal via internet og stofa.dk ind på mine sider og vælge ”se tv”.

 

STOFA VælgSelv

Som supplement til tv-pakken kan man tilkøbe en eller flere tv-kanaler fra Stofa. Du kan enten bruge Stofa's tv-boks eller tilslutte en kortlæser til dit tv. Kortlæseren koster pt kr. 299 (engangsbeløb) + prisen på de valgte kanaler. Kanalerne afregnes pr. måned.

 

STOFA SMART TV

Med tv-boksen fra Stofa får du Stofa SmartTV. Stofa SmartTv abonnementet giver adgang til en lang række funktioner, der vil give en bedre og mere fleksibel tv-oplevelse. Med Stofa SmartTv er det dig, der bestemmer over dit tv og ikke omvendt. Du kan starte igangværende programmer forfra – sætte dem på pause eller spole tilbage. Du har desuden mulighed for at se programmer op til 7 døgn tilbage, optage programmer såfremt tv-boksen har harddisk og få adgang til tv- og filmarkiver med masser af børneunderholdning og spændende serier og film. Tv-boksen giver mulighed for at leje mere end 5.000 film online direkte fra sofaen.

 

WEB TV

Med i tv-pakkerne fra os følger WebTv til mobil, tablet og pc. Funktionerne er gratis at benytte, når du har adgang til internet. Du kan se indholdet i de enkelte Tv-pakker her.

 

BREDBÅND

I samarbejde med Stofa tilbyder HFAF medlemmerne mulighed for internet/ bredbånds­hastigheder på helt op til 300 Mbit. Se de enkelte hastigheder og priser her.

 

TELEFONI FRIT

Har du i dag en fastnettelefon er det muligt at få koblet sin fastnettelefon om og ringe billigt via bredbåndsforbindelsen. Det koster kr. 10,- pr. måned ligesom det med Telefoni Fast Pris, til kr. 60,- pr. md. er muligt at ringe til alle danske fastnet uden at tænke over minutforbruget. Der er desuden adgang til en række tjenester som f.eks. vis nummer, viderestilling, telefonsvarer og skjult nummer uden ekstra­om­kost­ninger.

 

Kom ind i butikken Lichtenbergsgade 3C og se alle de muligheder vi har for at opfyl­de netop dit behov for tv og internet.

Vi er klar til at hjælpe dig.

 

Horsens Fællesantenne Forening - Signal til fremtiden