Kanalsøgning

 

Vejledning til kanalsøgning på dit tv

Det afhænger i høj grad af producenten og modellen på dit tv, hvordan du finder opsætningen af kanalerne. Læs evt. i din tv manual eller søg på producentens hjemmeside.

  • Har du ikke en Stofa boks, skal du foretage en ny kanalsøgning på dit tv for at se de digitale tv-kanaler.
  • Har du fladskærm med DVB-C tuner? Du kan få dine tv-kanaler digitalt, hvis du har en fladskærm med indbygget DVB-C tuner eller en boks der kan vise Stofa-kabeltv.
  • De fleste moderne tv kan lave en automatisk kanalsøgning. Du skal sørge for at lave en digital søgning og ikke analog. Det står som regel på bagsiden af dit tv hvilken tuner, der er indbygget. Er du i tvivl, så kig i betjeningsvejledningen eller på internettet.
  • Med Stofa SmartTv indstiller boksen selv evt. nye kanaler. Hvis du har lavet en farvoritliste eller låst nogle kanaler, skal de indstilles igen.

NB: Du kan i nogle tilfælde blive bedt om at vælge DVB-T (Antenne) eller DVB-C (Kabel-tv) - her skal du vælge DVB-C.

 

Find kanalerne manuelt

Har tuneren problemer med at finde kanalerne automatisk, kan du manuelt indtaste følgende:

         Frekvens: 346 MHz (346.000 kHz)
         Netværks- ID: 0
         Modulation: 64 QAM
         Symbol rate: 6900 KS


Kan du ikke finde kanalerne?

Mange kanaler sendes både kodet og ukodet på anlæg med fri digital-tv. Det betyder, at dit tv i nogle tilfælde starter med at finde den kodede version. Kigger du videre i kanallisten, vil du i de fleste tilfælde også finde den ukodede version. På enkelte tv kan det være nødvendigt at foretage søgningen ”inklusiv krypterede kanaler”.

 

Se mere på Stofa's hjemmeside