Ring til os på 76 25 89 05
Mandag til fredag kl. 10.00 til 16.00
Onsdag kl. 10.00 til 17.30

Opgradering i uge 12 (18. – 21. marts)

Fase 2 (og sidste fase) i opgraderingsprocessen til Docsis 3.1

I uge 12 sker opgraderingens fase 2 i områderne:

  • Mandag: Emil Møllers Gade (vest for Bastian), Madevej, Fabrikvej ( vest for Nygade), Krystalgade, Frederikberggade, Fælledvej (sydlige halvdel), Kjeldsensgade (sydlige del), Kpt. Andersensgade, Tordenskjoldsgade, Stefansgade ml. Tordenskjoldsgade og Niels Juels Gade
  • Tirsdag: Griffenfeldtsgade, Østergade 14 – Gormsgade, Nybogade, Vendersgade, Frederiksgade (nordlige side ml. Møllegade og Møllevang), Gothersgade, Sønderbrogade (ml. Spedalsø Torv og Jyllandsgade), Sjællandsgade, Fynsgade, Jyllandsgade (ml. Sønderbrogade og Den Grå Fabrik), Falstersgade, Bjerregade, Spedalsø (mod nord fra Falstersgade til Sønderbrogade)
  • Onsdag: Fjordsgade, Fredericiagade, Strandgade, Rolighedsvej, Sølvgade (ml. Strandgade og Fjordsgade). Prip Buus Vej, Søllingsvej
  • Torsdag: Sundvej (ml. Carl Etlars Vej rundt med Sølystvej), Jeppe Aakjærs Vej (ml. Carl Etlars Vej og Johan Skjoldborgs Vej), Johan Skjoldborgsvej 15 – Jeppe Aakjærs Vej, Carl Plougs Vej, Holbergsvej, Næssevej, Strandpromenaden (syd side fra Svendsgade til Sundet), Fjordbakken, Strandparkalle, Næsset

Ombygningen sker i tidsrummet 7.30 til 17.15 den pågældende dag. Afbrydelsen vil for de fleste kun betyde en afbrydelse af kortere varighed.

Efter signalet er tilbage, kan det være nødvendigt at foretage en kanalsøgning på dit TV: Du kan læse om kanalsøgning her