Ring til os på 76 25 89 05
Mandag til fredag kl. 10.00 til 16.00
Onsdag kl. 10.00 til 17.30

Fremtidssikring af nettet – Vi udvider med Giganet

”Med giganet-udrulningen bliver vores medlemmer løftet langt ind i fremtiden. Vi udnytter den nyeste teknologi på markedet, så vores net tager et nyt teknologihop, hvor vi fuldt ud kan matche de hastigheder, man for eksempel kan opnå med et fibernet. Men der er også store fordele rent økonomisk og tidsmæssigt på den her måde. Ved at udnytte vores eksisterende net, kan opgraderingen til giganet ske meget hurtigere og omkostningen er kun en tredjedel af prisen for at grave fibernet”, forklarer Preben Knoth, forretningsfører for Horsens Fællesantenne-Forening.

Præcis hvilke internethastigheder Stofa kommer til at tilbyde, er ikke fastlagt. Men sikkert er det, at der kommer flere såkaldte symmetriske internethastigheder med samme høje hastighed på download og upload. ”Vi ved godt, at kapaciteten efter opgraderingen vil overgå danskernes nuværende internetforbrug. Men udviklingen går stærkt. Internetforbruget stiger cirka 35 procent  hvert år, og i takt med, at vi alle bruger nettet til mere og mere og samtidig får koblet tv-bokse, iPads og musikanlæg på nettet, så stiger behovet for stabilt og lynhurtigt bredbånd også. Ser vi nogle få år frem, vil mange nok på det tidspunkt have højopløst 4K-TV med indhold kørende på tre-fire skærme samtidig i hjemmet. Det vil stille store krav til internetforbindelsen”, forklarer Sune Nabe Frederiksen.