Om os

Horsens Fællesantenne-Forening (HFAF) er medlemsejet og foreningens formål fremgår af vedtægternes formålsparagraf


”Foreningens formål er at eje, drive og administrere et fællesantenneanlæg for Horsens-området for udsendelse af radio- og fjernsynssignaler samt alle former for netværksservices”.


Du har ydermere mulighed for at stifte bekendtskab med foreningens bestyrelse og administration med kontortider og andre relevante data

Du kan tillige her læse foreningens vedtægter og af disse fremgår det regelsæt, som foreningen bliver administreret efter. 

Endvidere kan du her se hvilke TV- og radioprogrammer, foreningen leverer til sine medlemmer. Der er i øjeblikket 3 TV-programpakker at vælge imellem.

Husk at dit tv-abonnement også giver dig mulighed for frit at tilvælge kanaler enkeltvis - uanset hvilken tv-pakke, du har.
Læs mere på stofa.dk/fritvalg.

Radioprogrammerne er fælles for alle programpakker. 

For at yde en god service til medlemmerne forsøger vi at ajourføre hjemmesiden med nyheder løbende. Sker der ændringer i programpakken, er der længerevarende driftsforstyrrelser eller lignende, så vil du kunne se det under "seneste nyt".

Vi håber du finder hvad du søger her på hjemmesiden - ellers er du velkommen til at kontakte foreningens kontor. Du er velkommen til at ringe eller skrive en mail til os.

Seneste nyt

Opgradering omkring Langmarksvej (uge8)

Fase 2 - opgradering . . .

VIS NYHED
TV3 Sport

TV3 Sport . . .

VIS NYHED
Ombygning i uge 2

Ombygning i uge 2 . . .

VIS NYHED

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×